Nyheter

Valpträff – First Kullen

20 jul, 2018 | Westdreams

… eller det kanske skall heta “kennelträff” numera, vad säger ni? Hundarna är ju över 3 år gamla. 🙂 Fast i min värld är de alltid mina små bebisar! 🙂 Den 20 Juli hade vi 2018 års årliga valpträff här hemma på Westdreams. Tyvärr blev det inte lika lyckat som förra året, då två av tre flickor i kullen höglöpte, så pojkarna stannade hemma detta året. Vi får ta en ny träff om några veckor så killarna kan träffas med. Ludde & Basse hade förhinder tyvärr, men vi andra hade en strålande dag med mycket hundprat och mys. Tack allihopa för att ni kunde/ville komma. Det betyder så otroligt mycket för mig att ni kommer både nära och långväga ifrån! <3 Här kommer lite bilder, tagna av mig eller mina fina valpköpare. Även min fina “Julie” var med med sin matte och anhörig, så otroligt skoj! Ni sköter henne så fint!