Nyheter

SKK Int My Dog Göteborg

18 jan, 2023 | Utställning

Äntligen blev MyDOG 2023 av igen – som man längtat! ❤️ Fredagen spenderades i Cockerklubbens rasmonter tillsammans med min valpköpare Linda Thoresson & hennes Nilla 😍 (Westdreams First Lady) jag hade med mig mina flickor Kellie & Izzi. Var även med i rasparaden med mina tjejer. 😃 Vi gick på mässan och shoppade. 👍🏻 Tittat på vackra hundar och pratat hund i MASSOR. 👌
UTSTÄLLNINGSRESULTAT:
LÖRDAG – Domare: Tamás Jakkel
105 Cockrar anmälda, 16 st i Juniorklass
⭐️ Kellie – Cockerblues Line Up For Gold ⭐️
Excellent, ”Shortlisted” i sin officiella debut.
SÖNDAG – Domare: Geir Flyckt
76 cockrar anmälda, 10 st i juniorklass
⭐️ Kellie – Cockerblues Line Up For Gold ⭐️
Excellent, 1:a, CK, BIR Junior
Så stolt matte! ❤️😍
Tack till ⭐️ Kellies 👍🏻 uppfödare Marie Johansson ❤️ för att denna lilla stjärna fick bli min! 😍 Tack för support, glada tillrop och äkta glädje för våra resultat! 👍🏻❤️
Så skoj att få visa upp oss i finalringen 🤩 även om vi inte blev placerade 😉