SE VCH TRINNÖJA´S TIKKA-MASALA

 

 

SST VÄSTRA, 2012-05-26, Lars Hammar, ökl
Bra storlek. Mycket fina proportioner. Utmärkt päls & färg. Maskulint huvud. Utmärkt uttryck. Korrekt front. Goda vinklar. Parallell. Rör sig fint med mycket utstrålning. 1:a med HP, Bästa Hane, BIM.
SKK MY DOG, 2012-01-06, Ivan Vasiljevic, ökl
Very nice sable dog of excellent type, size and proportions. Strong wellbuilt with correct head. Excellent coatquality. Excellent movement. Excellent. 2:a placering öppenklass med CK.
V/G BK, 2012-04-28, Åsa Andersson, ökl
Maskulin hane med något lågställda proportioner. Mycket välskuret maskulint huvud. Vackra ögon, öron. Fin överlinje. Välvinklad. Bra bröst & förbröst. Rör sig utmärkt. Vacker välskött päls. Härligt temperament. Välvisad. Bästa Hane, BIM.

Eddie – är den där hunden som man bara får chansen att leva tillsammans med en gång i sitt liv. Hunden som förstår, som alltid finns där med sin eviga kärlek. Vi har ett särskilt band oss emellan & han har utvecklats till en för mig helt underbar hund, att han sen har ett snyggt yttre som tilltalar mig är bara ett plus i kanten.

Han är väldigt lätt att ha att göra med, anpassar sig snabbt in i nya miljöer & situationer och tacklar dem bra. Är följsam, lugn, mjuk & trevlig i sitt sätt att vara. Mycket lättlärd som individ. Eddie har ett väl utvecklat hundspråk och är mycket bra med såväl vuxna hundar som med valpar. Man kan alltid lita på honom i alla situationer. Han är en mycket förståndig hund som verkligen förstår vad man vill.

I ringen gillar han att visa upp sig, och i träning arbetar han på och ger sig inte förrän han har löst sin uppgift. Det han brinner för mest i träningsväg är viltspår, apportering, uppletande & sök. Så detta försöker vi hålla på med så mycket som möjligt. Vi har gått en del kurser tillsammans genom åren, bland annat allmänlydnad 1-3, apporteringskurs samt nu det sista – agilitykurser. Eddie blev 2008 Svensk Viltspårschampion till vår stora lycka. Vi åker även runt på en del utställningar och Eddie har CK:n samt är bästa hane placerad.

 

Mer om Eddie

– Stamtavla     Resultat     Liten blir stor     Favoritbilder

IMG_2590 eddie3