Nyheter

Årets första inlägg

1 jul, 2013 | Westdreams

2013-04-15

Tiden går alldeles för fort, ett nytt år är här, och jag har inte hunnit med att uppdatera förrän nu. Skall försöka komma ihåg så gott jag kan vad vi har gjort. Nikki är nu i skrivande stund 8 månader gammal – tänk vad tiden går fort! Hon har hunnit med fyra utställningar med blandat resultat. Jag tycker hon är jättefin och sköter sig så bra i ringen, mattes duktiga tös!

n130215_2

Jag har varit iväg på en resa till Crufts i England med goa vänner. Vilken upplevelse – tack Anna & Anne för härliga dagar tillsammans – det är verkligen minnen för livet! Fina hundar, shopping & härliga pratstunder med härligt sällskap – bättre kan det inte bli. Att jag även fick träffa Nikkis pappa live – Hugo (Haradwater Nobleman) på Crufts gjorde inte saken värre direkt. 🙂 Nikki var så lik honom och det var roligt att få uppleva vilken glad och trevlig hund han var! 🙂

130307-130310_8

130307-130310_30

I januari var det My Dog, då ställde jag Molly och hon var kanonduktig som alltid men vi fick denna gång nöja oss med excellent båda dagarna. På Västra Cockerklubbens årsmöte blev jag vald till att fortsätta ännu ett år i styrelsen – tack för förtroendet! Under mars & april har jag gått en utbildning “Reproduktionsutbildning för uppfödare” på Västra Djursjukhuset i Göteborg, vilket har varit enormt intressant och lärorikt. Jag & Marie J har varit iväg och ställt ut hundar på Skk:s hundutställning i Malmö – vi grattar Marie extra mycket då hennes Olsson blev BIM på den utställningen!

130323_2

Under påskhelgen hade vi vår premiärtur med husvagnen – denna brukar vi oftast göra med Linda, Patrik & Molly. Det var första gången för Nikki och hon verkade älska detta liv lika mycket som de andra hundarna – härligt. Västra SSRK:s dubbelutställning i Kungsbacka har passerat med, då passade jag & Magnus på att ta husvagnen dit. En härlig helg med mycket skratt och prat kring ringen. Nikki fick nöja sig med en 4:e placering med HP ena dagen i valpklassen som bästa resultat. Men det absolut roligaste med denna helgen var att Nikkis kullsyster Sophia (Haradwater Over The Top) var på plats, så det blev ett kärt återseende för flickorna.

130404-07_39

Har hunnit med besök hos min väninna Marie R på Kennel Ricemountain´s som har två kullar valpar, så jag har varit där och klämt och kännt och pussat på goa valpmagar. Tack snälla för titten Marie – de är superfina! Att jag även fick pussa lite på min favorit Kevin gjorde ju inte saken sämre!

Sist men inte minst – en riktigt glad påsk i efterhand! 🙂

130329-130401_24