2013-04-25

Nikki har blivit stora tjejen och börjat löpa nu, så nu får vi hålla koll på henne och Eddie. Har lagt in en ny ståbild på Nikki på hennes växa-sida. Välkomna dit.

130425_1  130425_2  130425_3

2013-04-15

Tiden går alldeles för fort, ett nytt år är här, och jag har inte hunnnit med att uppdatera förrän nu. Skall försöka komma ihåg så gott jag kan vad vi har gjort. Nikki är nu i skrivande stund 8 månader gammal, tänk vad tiden går fort! Hon har hunnit med fyra utställningar med blandade placeringar. Jag tycker hon är jättefin och hon sköter sig så bra i ringen. Bilder från vad vi har gjort sen sist ser ni i fotogalleriet som vanligt.

n130215_2

Jag har varit i väg till Crufts, England. Vilken rolig upplevelse! Tack Anna & Anne för härliga dagar tillsammans, ett minne för livet! Fina hundar, shopping och härliga pratstunder med goa tjejer! 🙂 Att jag även fick träffa Nikkis pappa Hugo (Haradwater Nobleman) på Crufts gjorde inte saken värre direkt. Nikki var så lik honom och han var en riktigt glad och trevlig hund! <3

130307-130310_39 130307-130310_29

I januari var det My Dog då ställde jag Molly hon var kanonduktig men vi fick nöja oss med excellent båda dagarna. På Västra Cockerklubbens årsmöte blev jag vald till att fortsätta ännu ett år i styrelsen, tack för förtroendet! Under mars & april här har jag gått en “Reproduktionsutbildning för uppfödare” på Västra Djursjukhuset vilket har varit enormt intressant och lärorikt! Jag & Marie har varit iväg och ställt ut hundar på SKKs hundutställning i Malmö – vi grattar Marie extra mycket som blev BIM på den utställningen! 🙂

130323_2

Sist nu så har vi först under påskhelgen gjort vår årliga premiär med husvagnen som vi alltid gör tillsammans med Linda, Patrik & Molly. Det var första gången som Nikki åkte husvagn och hon verkade gilla det lika mycket som de andra hundarna! Härligt! Sen nu i helgen som gick så var det Västra SSRKs årliga tvådagars utställning i Kungsbacka och då passade vi på att ta husvagnen dit. En härlig helg med mycket skratt och prat kring ringen. Nikki fick nöja sig med en 4:e placering med HP ena dagen som bäst. Men roligast var att Nikkis kullsyster Sophia (Haradwater Over The Top) var där så det blev ett kärt återseende för flickorna.

130404-07_39

Sist men inte minst vill vi önska alla en riktigt Glad Påsk i efterskott!

130329-130401_24

Har även hunnit med ett besök hos min vän Marie Risberg på kennel Ricemountain´s. Hon har två kullar med valpar och jag var där för att fota dem. Tack snälla för mysstunden och titten de är superfina! Att jag sen fick pussa lite på min favorit Kevin gjorde ju inte saken sämre! 🙂 Glöm nu inte att kika runt på hela hemsidan då jag har uppdaterat lite här och var, det finns framförallt M Ä N G D E R med nya bilder i fotogalleriet!

Här kommer ett par filmer på Nikki: