… eller det kanske skall heta “kennelträff” numera, vad säger ni? Hundarna är ju över 3 år gamla. 🙂 Fast i min värld är de alltid mina små bebisar! 🙂 Den 20 Juli hade vi 2018 års årliga valpträff här hemma på Westdreams. Tyvärr blev det inte lika lyckat som förra året, då två av tre flickor i kullen höglöpte, så pojkarna stannade hemma detta året. Vi får ta en ny träff om några veckor så killarna kan träffas med. Ludde & Basse hade förhinder tyvärr, men vi andra hade en strålande dag med mycket hundprat och mys. Tack allihopa för att ni kunde/ville komma. Det betyder så otroligt mycket för mig att ni kommer både nära och långväga ifrån! <3 Här kommer lite bilder, tagna av mig eller mina fina valpköpare. Även min fina “Julie” var med med sin matte och anhörig, så otroligt skoj! Ni sköter henne så fint!

Leave a Comment