.

.

Välkommen till kennel Westdreams cocker spaniel

Välkomnar er till vår hemsida där du kan följa vår vardag i text och i bild, läsa om våra hundar, se information om aktuella, tidigare & planerade kullar samt mycket mer. Ni finner oss i Nygård, en liten by ca 4 mil norr om Göteborg. Vi har en liten uppfödning i hemmamiljö av rasen Cocker Spaniel, där vi sätter hunden och dig som valpköpare i centrum. Om du uppskattar en personlig och engagerad uppfödare kanske vi kan vara något för dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information, om ni har frågor eller bara vill prata cocker en liten stund! 

För mig är cockern en alldeles perfekt hund – den har en härlig attityd till livet, är positiv, glad och framåt. Det är en ras i lagom storlek som har en underbar päls. Cockern  passar till många olika aktiviteter och hundsporter. Den är en bra familjehund som vill samarbeta tillsammans med sin ägare, med ett stort behov av närhet och kroppskontakt. Allt detta är egenskaper som jag uppskattar hos en hund.

Våra cockrar

Är trevliga, aktiva familjehundar som lever tillsammans med oss i vår vardag. Alla hundar jag kommer att använda i avel är höftledsröntgade, ögonlysta och testade/hereditärt fria för prcd-PRA & FN samt vi genomgår ett BPH med våra avelshundar innan vi använder dem. Givetvis är ni välkomna att träffa dem.

Målet med vår avel

Mina valpar är välplanerade med största fokus på en balanserad cocker både i mentalitet, arbetsförmåga, hälsa och exteriör. Jag följer SKK:s rekommendationer och Cockerklubbens krav för valphänvisning.

Valpköpare hos Westdreams

Vi värdesätter en nära och genuin kontakt med dig som valpköpare i både med- och motgångar. Vi vill att ni ger er hund ett aktivt och kärleksfullt liv tillsammans med er. Westdreams kommer att anordna valpträffar/kennelträffar och bjuder på gratis trimning första året. Vi uppskattar om ni vill höftledsröntga, ögonlysa och gå ett BPH med era hundar vid lämplig ålder. Skulle ni vilja ställa ut er hund, hjälper jag gärna till.

Livslång support

Jag är en engagerad uppfödare som vill ha en personlig och bra kontakt med dig som valpköpare. Du och din hund är jätteviktiga för mig och jag finns alltid här för er – glöm inte det!

Izzi 5 år

Izzi 5 år

Idag firar vi världens bästa Izzi - Claudivans Heroine hela 5 år idag! Vart tar tiden vägen! Älskade hund - du är fantastisk!

läs mer
Härlig skogstur

Härlig skogstur

Härlig skogstur i Alvhem tillsammans med @alvaakesson @magnus_nttab & Martin #båstorpvästergård hundarna njöt och så gjorde även vi. Tack allihopen

läs mer