valp

Vi erbjuder dig som valpköpare:

– Livslång support
– Valp & kennelträffar
– Gemensam röntgen
– Gemensam ögonlysning
– Gratis trimning (1:a året)
– 1 års medlemskap i Cockerklubben

Vid leverans medföljer:

– Köpeavtal, SKK
– Stamtavla, SKK
– Informationshäfte
– Foder för några dagar
– Valpkitt

Valpen är:

– Minst 8 veckor gammal
– Id-märkt & registrerad i SKK
– Vaccinerad
– Avmaskad
– Veterinärbesiktad
– Valpkullsförsäkrad i 3 år i Svedea
– Varje valp har en egen individiuell försäkring

Valp från Westdreams

När du kontaktar oss för intresse av en valp kommer vi ställa många frågor, bland annat vill vi veta mer om dig, din familj & din livssituation. Vad för liv du kan erbjuda en liten valp, vad har du för hunderfarenhet osv. Är du ute efter en aktiv familjemedlem & sällskapshund eller har du planer att tävla med din hund eller är intresserad utav utställning? Alla dessa frågor kan vara avskräckande, men de är endast till för att vi vill lära känna dig som skall ta hand om “våra” valpar. Och sen även för att vi ska kunna välja ut den valp som passar just dig och din familj allra bäst.

Att köpa valp ifrån Westdreams innebär en livslång kontakt, där vi vill få ta del av valpens uppväxt & framtida liv, både i med och motgångar. Vi ser gärna att du aktiverar din hund på något sätt – kanske kan rallylydnad, agility, viltspår, jakt, utställning eller något annat vara något för er? Vi tipsar och hjälper till så gott vi kan!

Givetvis kommer vi anordna valpträffar där vi pratar hund, träffar släkt & kullsyskon, lär oss lite vardagstrimning mm. Vid 1-2 års ålder ser vi gärna att du höftledsröntgar & ögonlyser din hund, detta är viktigt för vår avelsutvärdering av kullen. Vi uppskattar även om du vill ställa ut den på en officiell utställning någon gång. Kanske vore det kul att samla hela kullen för att gemensamt göra detta?

Vi vill att du är väl införstådd med att en Cockerspaniel är en ras som behöver aktiveras samt den behöver ha regler & konsekvens för att må bra. Intresse för pälsvård bör finnas då cockern är en trimras, vars päls behöver skötas om regelbundet. Pälsen tovar och den drar in mycket skräp i sin päls, så det får man tänka på. Men sen har du en helt underbar vän som följer med dig på alla upptåg i livet. Det är en ras som kräver mycket kontakt och närhet.

Vi har en liten uppfödning, vilket innebär att du kan få vänta på en valp ifrån oss. Du får gärna ta en första kontakt via mail/telefon men vi kommer att vilja träffa dig ”live” innan vi beslutar att du får köpa en valp ifrån oss. Om det känns bra för både dig & oss, så får du komma och titta på valparna tidigast när de är 4-5 veckor gamla. Du får gärna ha önskemål om en valp, men det är vi som väljer valp åt dig. Det är viktigt att rätt valp kommer till rätt hem. Vid 8-9 veckors ålder får du komma och hämta hem din valp. Vi säljer inga valpar/hundar på avbetalning.

Ibland kan vi söka efter bra fodervärdar, kontakta oss vid intresse.

valpfranwestdreams