Jag är så glad, jag är så stolt! 🙂 Vilken dag den 7/4-2019 var – jag svävar på små rosa moln som uppfödare!

I helgen var jag med Mimmi som har Bosse (Westdreams Heartbeat) från mig till Kungsbacka för att ställa ut Bosse på sin debut i utställningsringen. Med oss var även Amanda, Mimmis syster. En bättre dag kunde det nog inte bli. Bosse travade till sig en BIR valp 6-9 månader placering och senare även en BIS-3 placering i finalringen. Gissa om hans uppfödare är stolt! 🙂

Tack för en helt fantastisk dag tillsammans! Det gör jag gärna om igen, snart! Nedan kommer lite bilder.

2 Comments
  1. mimmijuu@hotmail.com 14 april, 2019 at 10:48

    Bästa uppfödare man kan ha, och som jag älskar denna hund😍 fortsätt sväva💖🐶och tro på det du gör🌸🙌

    • admin 19 april, 2019 at 10:53

      Men vilka ord! <3 Tack Mimmi - sen har jag ju fantastiska valpköpare med! <3

Leave a Comment